The National Songs and Dance Ensemble


Kryesia

Shefqet Gjocaj
Director of Ensemble SHOTA

Biography read more...
Ylber ASLLANAJ
Artistic Leader of Ensemble SHOTA

Biography read more...

Ensemble's Management


Leader - Hysni Klinaku

Member - Xhevdet Gashi

Member - Ismet Bogujevci

Member - Shasivar Haxhiaj

Member - Milot MustafaArtistic leadership


Ylber Asllanaj;

Nazmi Demaj;

Violetë Kukaj Retkoceri;

Fitim Bytyqi;

Afrim Alshiqi

Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014