Lajme

Sesioni i Fotografive, finalizohet në Kalanë e Ulqinit

13/12/2016   Ansambli “Shota” e ka shfrytëzuar qëndrimin në Mal të Zi, për të kompletuar sesionin e fotografive për Katalogun e Ansamblit, në Kalanë e Ulqinit. Seti i fundit i fotografive të koreografive (valleve) të Ansamblit, është realizuar me datë 10.12.2016, nga fotografi i angazhuar, z. Avni Selmani.

Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014