Lajme

“Shota”, me valle në shesh, feston Ditën e Evropës!

02/06/2016  
Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve “Shota” ka marrë pjesë në kremtimin e 9 Majit - Dita e Evropës. Në agjendën e kremtimeve, të dizajnuar nga Ministria e Integrimeve Evropiane, “Shota”, me datë: 09.05.2016, duke filluar nga ora 13:00, ka mbajtur defile në sheshet kryesore të Prishtinës: “Zahir Pajaziti”, “Nena Terezë” dhe “Ibrahim Rugova”. Si dhe ka interpretuar valle të zgjedhura nga repertori i Ansamblit.
Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014