Kryesia

Ylber ASLLANAJ
UDHËHEQëS ARTISTIK


Kontakti
ylber.asllanaj@rks-gov.net
yasllanaj@yahoo.com
tel: +381(0)38 228-376

Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014