Lajme

Delegacioni i “Shotës”, në pritje të delegacionit të FFK-së

02/06/2016  
Pas pranimit të Kosovës në UEFA, një delegacion i Ansamblit “Shota”, i kryesuar nga drejtori Shefqet GJOCAJ, me datë 04.05.2016, kanë marrë pjesë në pritjen e Delegacionit të FFK-së, të kryesuar nga kryetari Fadil Vokrri dhe kryeministri i Kosovës Isa Mustafa, në Aeroportin “Adem Jashari” të Prishtinës. Për të pritur delegacionin e FFK-së, në Aeroport kishin dalur edhe shumë sportistë dhe zyrtarë të Futbollit të Kosovës.

Shënim: Fotografitë janë realizuar nga PTK-Vala


Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014