Lajme

“Shota” nderon “Flakadanin e Karadakut”

29/03/2016  
Me ftesë të Komunës së Vitisë, Ansamblin “Shota”, si mysafir special, ka marr pjesë me një program artistik, në përmbyllje të edicionit të XV-të të Festivalit Mbarëkombëtar të Ansambleve të Këngëve dhe Valleve dhe Shoqërive Kulturore-Artistike “Flakadani i Karadakut” që është mbajtur nga data 21-26 Mars 2016.
Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014