Lajme

Koncert për 28 Nëntor

26/11/2015  
Me ftesë të kryetarit të Këshillit Nacional të Shqiptarëve të Luginës z. Januz Musliu, Ansambli “Shota” ka qenë pjesëmarrës në kremtimin e Festës së Flamurit në Bujanoc, me datë 28.11.2015. Koncerti i Ansamblit “Shota” ishte programi qendror i këtij manifestimi, i cili është mbajtur në sallën e qytetit në orën 12:00.
Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014