Webfaqja zyrtare e Ansamblit kombëtar të këngëve dhe valleve "SHOTA"


Kontakti

Adresa

Rr. Hekurudha (Prapa stadiumit Prishtina) - 10000, Prishtinë
Republika e Kosoves

Telefonat

fiks. 038 228 376
faks. 038 211 440

Email


Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014