Lajme

Pjesmarrja në solemnitetin e KOK-ut

13/10/2014   Po me datë 29. 10. 2014, pas koncertit të mbajtur në Istog, një pjesë e valltarëve dhe instrumentistëve të Ansamblit “Shota” kanë marrë pjesë në ceremoninë festive të KOK-ut, me rastin e pranimit në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar, i cili është mbajtur në restorantin “Miracles” në Fushë Kosovë.
Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014