Lajme

Koncerti në Istog

13/10/2014   Me datë 29.10.2014 Ansambli “Shota” ka shfaqur koncert në shtëpinë e kulturës në Istog. Koncerti është organizuar nën patronatin e kryetarit të komunës z. Haki Rugova dhe është mirëpritur nga publiku i pranishëm në sallë, të cilët më ovacione e kanë përcjellur trupën e Ansamblit, në mbarim të Programit.Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014