Lajme

Koncert në kuadër të Festivalit “Oda Dibrane”, në Peshkopi.

13/10/2014   Me datë 24.10.2014 Ansambli “Shota” ka udhëtuar për në Peshkopi, ku ka marrë pjesë në edicionin e 20-të jubilar të festivalit “Oda Dibrane”, (si mysafirë special), i cili u mbajt në qytetin e Peshkopisë nga data 23-26 Tetor. Për të nderuar këtë festival unik të folklorit, lojërave dhe riteve popullore, që llogaritët si më jetëgjati në Republikën e Shqipërisë, Ansambli “Shota” ka mbajë koncert të plotë, me datë 24 Tetor në sallën e pallatit të Kulturës në Peshkopi.
Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014