Repertoari

KOLAZH VALLESH
Kolazh i përzgjedhur vallesh nga Ansambli i Këngëve dhe i valleve "SHOTA".
Shiko videon
Valle me motive te Karadakut
Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve "SHOTA" luan Valle me motive te Karadakut.
Shiko videon
Valle me motive te Tiranes
Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve "SHOTA" luan Valle me motive te Tiranes me koreografi të Besim Jazexhiut.
Shiko videon
Valle me motive të Malësisë së Madhe
Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve "SHOTA" luan Valle me motive të Malësisë së Madhe të Sylejman Shalës.
Shiko videon
Valle me motive Arbëreshe
Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve "SHOTA" luan Valle me motive Arbëreshe të Besim Jazexhiut.
Shiko videon

Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014