Lajme

GALA- KONCERTI FESTIV

15/10/2014   Me datë: 27.09.2014 në sallën “1 Tetori” në Prishtinë, në prani të mbi 1500 spektatorëve, duke filluar nga ora 20:00, është mbajtur Gala Koncerti FESTIV. Në këtë koncert, përveç trupës (së plotësuar) artistike të AKKV “Shota”, kanë përformuar edhe Ansambli Popullor i Këngëve dhe Valleve të Republikës së Shqipërisë, grupi polifonik i Mallakastrës, Grupi Vokal i Malësisë së Tetovës, Për mysafirët special dhe pjesëmarrësit në program, është shtruar darkë në Hotel Grand.
Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014