Lajme

Programi për koncertin në Gjakovë (10.10.2014).

09/10/2014  
 1. Kënga korale “Ma gëzofsh 50 vjetorin”. Teksti Ilir Shaqiri, muzika Ylber Asllanaj
 2. “Valle me motive të Shalës së Bajgores”. Koreografi e Haki Mulliqit
 3. Kënga: "Tjetërkund nuse dojnë me m'çu"- këndon Violetë Kukaj- Ratkoceri
 4. Kënga: "O ku t'ka lala"- këndon Riza Bytyçi
 5. Kënga: "Sa i bukur muaji i Majit”. Këndon, Grupi i vajzave
 6. “Valle e Tiranës”. Koreografi e Besim Jazegjiut
 7. Kënga: "Unazën e arit" – këndon, Mirvete Bajrami- Haziri
 8. Kënga: “ Shote Galica”. Këndon, Ismet Bogujevci
 9. Valle orkestrale-solist Visar Kuçi, autor Ylber Asllanaj
 10. Kënga: "Ishe vogëloshe". Këndon, Saranda Alija, e percjellë nga grupi i vajzave
 11. Kënga: "More vet'lla jote". Këndon, Riza Bytyqi
 12. Tabloja “Kosova ime -Peizazh koreografik”. Koreografi e Xhemali Berishës

Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014