Lajme

"Shota" e dekoruar me cmimet me te rendesishme nga "Vitosha Folk Fest 2018"

30/06/2018   Në konkurrencë jashtëzakonisht të fortë, në festivalin “Vitosha Folk Fest 2018” ansambli ynë kombëtar i këngëve dhe valleve “SHOTA” edhe njëherë dëshmoi se është institucioni kulturor më reprezentativ në vend, duke rrëmbyer çmimet më të rëndësishme të këtij festivali ndërkombëtar me traditë siç janë:
Çmimi i parë i festivalit
Koreografia më e mirë,
Muzika më e mirë, dhe
Valltarja më e mirë e festivalit (Valentina Haziri).

Me admirim të madh urojmë nga zemra të gjithë ata të cilët me përkushtim djersë e sakrificë kontribuan që të arrihet ky sukses i rëndësishëm i shtetit tonë!

Urime nga zemra Trupës Artistike të ansamblit dhe gjithë atyre që i gëzohen sukseseve të KOSOVËS!
Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014