Lajme

Nderron jete ish-valltari i ansamblit Shota, Agron Bajrami

13/03/2018   Ka nderruar jete ish-valltari i ansamblit "Shota", si dhe udheheqesi dhe koreografi i grupit "Shota" ne Zvicer, Agron Bajrami. Ansambli "Shota" shpreh ngushellimet me te sinqerta familjes se te ndjerit, kolegeve, si dhe te gjithe atyre qe e njohen Agronin.
Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014