Lajme

“Shota” në 70 vjetorin e AFA “Rugova”

08/12/2017   Me ftesë nga Ansambli Folklorik Autokton “Rugova”, për nderë të 70 vjetorit të themelimit të këtij ansambli, me datë 02.12.2017 Ansambli “Shota”, ka marr pjesë në manifestimin i cili është organizuar nën patronatin e Kryeministrit të Republikës së Kosovës z. Ramush Haradinaj. Manifestimi është mbajtur në sallën e hotelit “Univers” në Pejë.

Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014