Lajme

“Shota”, në ceremoninë e çmimit “Hasan Prishtina”

08/12/2017   Me datë 25 Nëntor 2017 në Sheshin 21, Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve “Shota” ka marr pjesë, me një program të shkurtër, në ceremoninë e ndarjes së çmimit “Hasan Prishtina”, me të cilin u dekorua z. Marin Mema. Ky aktivitet është organizuar nga Shoqata për Kthimin e Shqiptarëve, nën patronatin e kryeministrit të Kosovës z. Ramush Haradinaj.


Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014