Lajme

Koncert i Ansamblit “Shota”, në Gjakovë

08/12/2017   Me ftesë nga Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit – Komuna e Gjakovës, Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve “Shota”, me datë 24 Nëntor 2017, për nder të Ditës së Flamurit, ka shfaqur koncert në Pallatin e Kulturës “Asim Vokshi”, në Gjakovë.
Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014