Lajme

“Shota”, në ditën botërore kundër fashizmit dhe antisemitizmi

08/12/2017   Me kërkesë të Sekretarit të Përgjithshëm të MKRS-së z. Veton Firzi, për aktivitete e planifikuara nga Zyra e Kryeministrit (ZKM), Ansambli “Shota” ka marrë pjesë në aktivitetin që ka shënuar ditën botërore kundër fashizmit dhe antisemitizmit, që është mbajtur në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani” me datë 09 Nëntor 2017.
Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014