Lajme

Koncert për pjesëmarrësit e Universitetit Veror Ndërkombëtar "Prishtina 2017"

03/07/2017   Më datë 04.07.2017 duke filluar nga ora 20:00, ansambli kombëtar i këngëve dhe valleve “Shota”, do të shfaq koncert, në Qendrën e Studentëve në Prishtinë. Ky koncert organizohet me kërkesë të Universitetit veror ndërkombëtar “Prishtina 2017”, dhe shfaqet për pjesëmarrësit e këtij Universiteti.
Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014