Lajme

SHOTA nderohet me çmimin "Hyjnesha Dardane"

03/07/2017   Më datë 10.06.2017 Ansambli “Shota”, ishte mysafir special i festivalit të 15-të “Sofra Dardane” në qytetin e Bajram Currit. Ky festival, që organizohet nga Unioni Artistik i Kombit Shqiptar ka ndarë për AKKV ”Shota” çmimin “Hyjnesha Dardane”, ndërkaq valltari i ansamblit Besnik Grajçevci është nderuar me çmimin “Princi i Arbrit”.
Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014