Lajme

“Shota” mysafire e korit “Nexhmije Pagarusha”

03/04/2017   Më datë 04.05.2017, në “Sheshin 21”, me ftesë të Korit të grave “Nexhmije Pagarusha”, orkestra dhe solistët vokal të Ansamblit kanë marr pjesë në përvjetorin e këtij Kori, që njëherazi kremtonte edhe ditëlindjen e dives së muzikës sonë Nexhmije Pagarusha.
Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014