Lajme

Ansambli “Shota” në “Ditët e Agimit 2017”

03/04/2017   Më ftesë të kryetarit të shoqatës kulturore “Ditët e Agimit”, Ansambli “Shota” ka marr pjesë në manifestimin tradicional kulturor “Ditët e Agimit 2017” i cili u mbajt më datë 03 Maj 2017 në Zhegër, për nder të heroit të kombit Agim Ramadani. Manifestimi është mbajtur në përkujdesjen e Kryetarit të Komunës së Gjilanit, z. Lutfi Haziri.
Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014