Lajme

"Shota" përmbyll edicionin e XVI, të "Flakadanit të Karadakut"

03/04/2017   Me ftesë të Komunës së Vitisë, Ansamblin “Shota” ka marr pjesë në përmbyllje të edicionit të XVI-të, të Festivalit Mbarëkombëtar të Ansambleve të Këngëve dhe Valleve dhe Shoqërive Kulturore-Artistike “Flakadani i Karadakut” që mbahet nga data 21-26 Mars 2017. Ansambli “Shota” në këtë ngjarje ka shfaqë një program artistik, në natën finale me 26 Mars 2017.


Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014